Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron na szybko, mocno mięsny.
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 322
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 98
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 28
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 151
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 322
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 98
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 28
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 151
Składniki
Cebulę posiekałem i podsmażyłem na złoto, dorzuciłem mięso mielone i smażyłem doprawiając do smaku. Na koniec dałem przecier pomidorowy.
Makaron ugotowałem Al dente, (nie płuczę makaronu wodą). Podawałem na gorąco.