Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś takiego gotował Gordon Ramsay w swojej kuchni dla mnie pasuje.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1555
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17854
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1920
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1555
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17854
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1920
Składniki
Cebulę, czosnek posiekać I podsmażyć na 2 łyżkach oliwy. Dodać pokrojone pieczarki dolać trochę oliwy i szybko mieszać na gorącej patelni powinny być lekko podsmażone. Potem wlać rosół, zmniejszyć ogień i dusić pod przykryciem około 15 minut , przyprawić. Oddzielnie ugotowany makaron wrzucić na patelnię z pieczarkami, podlać trochę wody z makaronu . Następnie dodać serek mascarpone ,chwilę gotować aby zagęścić. Gorąca potrawę przełożyć na talerz i od razu posypać startym parmezanem lub innym twardym serem , posypać natką pietruszki .