Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś takiego gotował Gordon Ramsay w swojej kuchni dla mnie pasuje.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Cebulę, czosnek posiekać I podsmażyć na 2 łyżkach oliwy. Dodać pokrojone pieczarki dolać trochę oliwy i szybko mieszać na gorącej patelni powinny być lekko podsmażone. Potem wlać rosół, zmniejszyć ogień i dusić pod przykryciem około 15 minut , przyprawić. Oddzielnie ugotowany makaron wrzucić na patelnię z pieczarkami, podlać trochę wody z makaronu . Następnie dodać serek mascarpone ,chwilę gotować aby zagęścić. Gorąca potrawę przełożyć na talerz i od razu posypać startym parmezanem lub innym twardym serem , posypać natką pietruszki .