Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki pomysł na obiad. Dla wszystkich miłośników grzybów ! Wersja z pieczarkami i boczniakami :)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1153
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 188
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2221
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4270
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1153
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 188
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2221
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4270
Składniki
Cebule kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle, po chwili dodajemy pokrojone w paski pieczarki oraz boczniaki. Smażymy ok 5-8 minut. Gotujemy makaron wedle czasu na opakowaniu.
Zalewamy grzyby śmietaną doprawiamy solą i pieprzem oraz do smaku solimy i pieprzymy. Pietruszkę kroimy i dodajemy do grzybów.