Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki pomysł na obiad. Dla wszystkich miłośników grzybów ! Wersja z pieczarkami i boczniakami :)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8573
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3029
Polecam.
Odsłon: 1812
Polecam.
Odsłon: 517
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8573
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3029
Polecam.
Odsłon: 1812
Polecam.
Odsłon: 517
Składniki
Cebule kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle, po chwili dodajemy pokrojone w paski pieczarki oraz boczniaki. Smażymy ok 5-8 minut. Gotujemy makaron wedle czasu na opakowaniu.
Zalewamy grzyby śmietaną doprawiamy solą i pieprzem oraz do smaku solimy i pieprzymy. Pietruszkę kroimy i dodajemy do grzybów.