Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest łatwe, pożywne i smaczne. Przygotowuje się je stosunkowo szybko. Całość ładnie prezentuje się na talerzu.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326381
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12070
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16806
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5475
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326381
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12070
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16806
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5475
Składniki
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo.
Olej wlać do rondla i ustawić na gazie. Wrzucić pokrojoną cebulę, paprykę, pieczarki, czosnek przeciśnięty przez praskę. Zeszklić i dodać rozmrożony szpinak. Poddusić kilka minut. Gdyby sos był za gęsty dolać wody. Dodać wszystkie przyprawy. Na koniec wlać jogurt, zamieszać i zagotować. Można podawać.