Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest łatwe, pożywne i smaczne. Przygotowuje się je stosunkowo szybko. Całość ładnie prezentuje się na talerzu.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1405
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5914
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8867
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18682
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1405
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5914
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8867
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18682
Składniki
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo.
Olej wlać do rondla i ustawić na gazie. Wrzucić pokrojoną cebulę, paprykę, pieczarki, czosnek przeciśnięty przez praskę. Zeszklić i dodać rozmrożony szpinak. Poddusić kilka minut. Gdyby sos był za gęsty dolać wody. Dodać wszystkie przyprawy. Na koniec wlać jogurt, zamieszać i zagotować. Można podawać.