Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest łatwe, pożywne i smaczne. Przygotowuje się je stosunkowo szybko. Całość ładnie prezentuje się na talerzu.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 185
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 63
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 185
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 63
Składniki
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo.
Olej wlać do rondla i ustawić na gazie. Wrzucić pokrojoną cebulę, paprykę, pieczarki, czosnek przeciśnięty przez praskę. Zeszklić i dodać rozmrożony szpinak. Poddusić kilka minut. Gdyby sos był za gęsty dolać wody. Dodać wszystkie przyprawy. Na koniec wlać jogurt, zamieszać i zagotować. Można podawać.