Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz pomysłu na smaczne dodatki do ulubionego makaronu? Pomysłów mam wiele, ale padło na makaron z wędzonym tofu, pieczarkami i cukinią. Unoszący się aromat sprawi, że danie zostanie w Twoim menu na dłużej. Kaloryczność porcji : 486 kcal B : 21g T : 13g W : 56g Smacznego.
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 57
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 40
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 91
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 272
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 57
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 40
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 91
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 272
Składniki
Makaron gotujemy według instrukcji podanej na opakowaniu.
Na rozgrzanej oliwie podsmażamy pokrojoną drobno cebulę i czosnek. Dodajemy pokrojone pieczarki, cukinię, paprykę i smażymy jeszcze przez 5-7 minut.
Tofu kroimy w kostkę i dodajemy do warzyw.
Do warzyw dodajemy makaron, dolewamy około 50 ml wody z gotowania makaronu, mieszamy. W razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem.