Do góry

Dania główne Przepis na:

Makaron ze szpinakiem i fetą

Makaron ze szpinakiem i fetą

Autor:

Przepisów i artykułów: 47 Ocena: 368

Dodano:

Odsłon: 678

Jeśli brakuje pomysłu na obiad a głodna rodzina już czeka z niecierpliwością, to danie z pewnością można zrobić na szybko :) I smacznie!

Składniki

  • szpinak mrożony 450 g (1 opakowanie)
  • ser typu Feta 1 opakowanie (u mnie Favita)
  • makaron pełnoziarnisty świderki
  • sól, pieprz i czosnek do smaku
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Szpinak wrzucamy na patelnie i dusimy aż do odmrożenia, dodajemy przyprawy oraz fetę i intensywnie mieszamy aż do połączenia. W międzyczasie gotujemy makaron wg przepisu na opakowaniu. Po odcedzeniu mieszamy ze szpinakiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 14 lutego Szpinak i feta i już mi nic nie potrzeba ;) Pyszne jedzonko :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Maudie 14 lutego Często robię takie szybkie dania z makaronem.Twoje jest pyszne,uwielbiam takie połączenie smaków:) Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń