Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Resztkowy obiad. Zielono na talerzu. Dziś chciałam podzielić się z Wami moim zielonym obiadem z resztek. Pozostały kotlet drobiowy i resztki mrożonej fasolki szparagowej.
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6636
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327032
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6636
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327032
Składniki
Resztki kotleta drobiowego pokroić w drobną kostkę. Moje kotlety były panierowane w zmielonych pestkach dyni, więc też były zielone. Makaron Forgile ze szpinakiem gotować w osolonej wodzie, po 3 minutach dodać fasolkę szparagową. Wszystko razem gotować około 10 minut, potem przelać na sitko. Na grubej patelni podsmażyć kawałki mięsa, dodać makaron z groszkiem, przyprawić i posypać tartą bułką. Podpiekać kilka minut często mieszając. Gotowe.