Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam muszle makaronowe nadziane farszem z sera, łososia , oliwek . Muszle są smaczne i bardzo syte. Przepis pochodzi ze starego zeszytu.
garnek cedzak, miska, talerz,
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1226
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 441
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1309
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1226
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 441
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1309
Składniki
Makaron gotujemy według opisu na opakowaniu. Odcedzić. ( makaronu około 10 - 12 szt.). Farsz ; Ser feta rozkruszyć do miski, dodać pokrojonego wędzonego łososia (albo łososia w kawałkach) dodać poszatkowaną cebulkę zieloną oraz pokrojone oliwki zielone i czarne, a także suszone pomidory, wszystko dokładnie wymieszać doprawić pieprzem i solą oraz odrobiną ziół prowansalskich. Tak przygotowanym farszem napełnić muszle, poukładać na talerzu i zajadać. Można ugotować więcej muszelek bo lubią pękać.