Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam muszle makaronowe nadziane farszem z sera, łososia , oliwek . Muszle są smaczne i bardzo syte. Przepis pochodzi ze starego zeszytu.
garnek cedzak, miska, talerz,
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15812
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4786
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 499
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15812
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4786
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 499
Składniki
Makaron gotujemy według opisu na opakowaniu. Odcedzić. ( makaronu około 10 - 12 szt.). Farsz ; Ser feta rozkruszyć do miski, dodać pokrojonego wędzonego łososia (albo łososia w kawałkach) dodać poszatkowaną cebulkę zieloną oraz pokrojone oliwki zielone i czarne, a także suszone pomidory, wszystko dokładnie wymieszać doprawić pieprzem i solą oraz odrobiną ziół prowansalskich. Tak przygotowanym farszem napełnić muszle, poukładać na talerzu i zajadać. Można ugotować więcej muszelek bo lubią pękać.