Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam muszle makaronowe nadziane farszem z sera, łososia , oliwek . Muszle są smaczne i bardzo syte. Przepis pochodzi ze starego zeszytu.
garnek cedzak, miska, talerz,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15035
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1929
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8817
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3170
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15035
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1929
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8817
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3170
Składniki
Makaron gotujemy według opisu na opakowaniu. Odcedzić. ( makaronu około 10 - 12 szt.). Farsz ; Ser feta rozkruszyć do miski, dodać pokrojonego wędzonego łososia (albo łososia w kawałkach) dodać poszatkowaną cebulkę zieloną oraz pokrojone oliwki zielone i czarne, a także suszone pomidory, wszystko dokładnie wymieszać doprawić pieprzem i solą oraz odrobiną ziół prowansalskich. Tak przygotowanym farszem napełnić muszle, poukładać na talerzu i zajadać. Można ugotować więcej muszelek bo lubią pękać.