Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wspomnienia z wakacji.
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3177
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 580
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2308
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3177
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 580
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2308
Składniki
Umyte ryby zalewamy sokiem z 3 limonek. Pozostawić je na ok 1 godz. w lodówce. Do ryby wkładamy kolendrę.
Po przełożeniu ryby na folię układamy na niej plastry limonki i polewamy roztopionym masłem. Zamykamy szczelnie folię i wkładamy do nagrzanego piekarnika 180 stC. na 25 minut.
Podawać z wszelakimi sałatkami i dodatkami. Smacznego.