Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wspomnienia z wakacji.
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 2203
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 665
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 2203
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 665
Składniki
Umyte ryby zalewamy sokiem z 3 limonek. Pozostawić je na ok 1 godz. w lodówce. Do ryby wkładamy kolendrę.
Po przełożeniu ryby na folię układamy na niej plastry limonki i polewamy roztopionym masłem. Zamykamy szczelnie folię i wkładamy do nagrzanego piekarnika 180 stC. na 25 minut.
Podawać z wszelakimi sałatkami i dodatkami. Smacznego.