Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śródziemnomorski smak ryby.
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 2191
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 664
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 2191
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 664
Składniki
Wypatroszoną rybę opłukać i wysuszyć papierowym ręcznikiem. Posypać solą i pieprzem.
Smażyć na patelni grillowej polewając rybę olejem lub na grillu elektrycznym (zima).
Smażenie ryby nie trwa długo, ok. 6 min. Olej z pestek winogron pozwala osiągnąć bardzo wysoką temperaturę dlatego smażenie z każdej strony trwa ok 3 min. można zrobić przewrotkę jak kto lubi.
Dodatki do ryby dowolne, jakie kto lubi. Smacznego.