Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śródziemnomorski smak ryby.
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2730
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3913
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 761
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2730
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3913
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 761
Składniki
Wypatroszoną rybę opłukać i wysuszyć papierowym ręcznikiem. Posypać solą i pieprzem.
Smażyć na patelni grillowej polewając rybę olejem lub na grillu elektrycznym (zima).
Smażenie ryby nie trwa długo, ok. 6 min. Olej z pestek winogron pozwala osiągnąć bardzo wysoką temperaturę dlatego smażenie z każdej strony trwa ok 3 min. można zrobić przewrotkę jak kto lubi.
Dodatki do ryby dowolne, jakie kto lubi. Smacznego.