Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śródziemnomorski smak ryby.
Dziś proponuję smażoną rybę Nototenie z ziemniakami i surówką ze swojskiej, k...
Odsłon: 3160
Pomysł może wydawać się dość zaskakujący, ale smażona śmietana to idealny dod...
Odsłon: 3919
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4768
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 3102
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4768
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 3102
Składniki
Wypatroszoną rybę opłukać i wysuszyć papierowym ręcznikiem. Posypać solą i pieprzem.
Smażyć na patelni grillowej polewając rybę olejem lub na grillu elektrycznym (zima).
Smażenie ryby nie trwa długo, ok. 6 min. Olej z pestek winogron pozwala osiągnąć bardzo wysoką temperaturę dlatego smażenie z każdej strony trwa ok 3 min. można zrobić przewrotkę jak kto lubi.
Dodatki do ryby dowolne, jakie kto lubi. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Drobiowe roladki z mozzarellą
Dania główne
Placki z zakwasu
Dania główne
Mięciutki schab w sosie
Dania główne
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym
Drobiowe roladki z mozzarellą
Proste i szybkie w przygotowaniu roladki drobiowe z papryką oraz serem mozzar...
Odsłon: 206
Placki z zakwasu
Placki z zakwasu to świetny pomysł, jeśli masz ochotę na szybką przekąskę, a...
Odsłon: 3290