Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śródziemnomorski smak ryby.
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4035
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 150
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4035
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 150
Składniki
Wypatroszoną rybę opłukać i wysuszyć papierowym ręcznikiem. Posypać solą i pieprzem.
Smażyć na patelni grillowej polewając rybę olejem lub na grillu elektrycznym (zima).
Smażenie ryby nie trwa długo, ok. 6 min. Olej z pestek winogron pozwala osiągnąć bardzo wysoką temperaturę dlatego smażenie z każdej strony trwa ok 3 min. można zrobić przewrotkę jak kto lubi.
Dodatki do ryby dowolne, jakie kto lubi. Smacznego.