Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śródziemnomorski smak ryby.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4941
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419121
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4941
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419121
Składniki
Wypatroszoną rybę opłukać i wysuszyć papierowym ręcznikiem. Posypać solą i pieprzem.
Smażyć na patelni grillowej polewając rybę olejem lub na grillu elektrycznym (zima).
Smażenie ryby nie trwa długo, ok. 6 min. Olej z pestek winogron pozwala osiągnąć bardzo wysoką temperaturę dlatego smażenie z każdej strony trwa ok 3 min. można zrobić przewrotkę jak kto lubi.
Dodatki do ryby dowolne, jakie kto lubi. Smacznego.