Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjnie smakuje, zrobioną raz można wykorzystywać przez długi czas np. jako "jarzynka" do obiadów
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 113
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2192
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4036
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 54
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1424
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 113
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2192
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4036
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 54
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1424
Składniki
Marchew obrać, pokroić w plastry i gotować ok. 5 min.
Pozostałe składniki razem zagotować.
Wymieszać wszystko razem.
Włożyć do wyparzonych słoików. Pasteryzować ok 15 min. Ja wkładam słoiki do garnka, zalewam zimną wodą do 2/3 wysokości słoika i gotuję ok 15-20 min.