Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjnie smakuje, zrobioną raz można wykorzystywać przez długi czas np. jako "jarzynka" do obiadów
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18147
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2517
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 209
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 240
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5420
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18147
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2517
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 209
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 240
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5420
Składniki
Marchew obrać, pokroić w plastry i gotować ok. 5 min.
Pozostałe składniki razem zagotować.
Wymieszać wszystko razem.
Włożyć do wyparzonych słoików. Pasteryzować ok 15 min. Ja wkładam słoiki do garnka, zalewam zimną wodą do 2/3 wysokości słoika i gotuję ok 15-20 min.