Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne,mięciutkie,rozpływają się w ustach.Serdecznie polecam:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Składniki
Żeberka najlepiej na noc zaprawić w ketchupie,musztardzie,sku z cytryny i pozostałych przyprawach. Przykryć i dać do lodówki. Na drugi dzień każde żeberko opanierować w bułce tartej,kłaść na rozgrzany tłuszcz ,przyciszyć palnik i już na wolnym ogniu smażyć z każdej strony. Przełożyć do naczynia żaroodpornego i podpiec w piekarniku w 160st.do ich miękkości.
Smacznego życzę!