Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne,mięciutkie,rozpływają się w ustach.Serdecznie polecam:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3819
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414633
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3819
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414633
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Składniki
Żeberka najlepiej na noc zaprawić w ketchupie,musztardzie,sku z cytryny i pozostałych przyprawach. Przykryć i dać do lodówki. Na drugi dzień każde żeberko opanierować w bułce tartej,kłaść na rozgrzany tłuszcz ,przyciszyć palnik i już na wolnym ogniu smażyć z każdej strony. Przełożyć do naczynia żaroodpornego i podpiec w piekarniku w 160st.do ich miękkości.
Smacznego życzę!