Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak przygotować pyszne, aromatyczne, czosnkowe smarowidło na grillu Bierzemy całą główkę czosnku nie obraną i kładziemy na grillu - na aluminiowej tacce jeśli takową posiadamy albo zawijamy w folie aluminiową. Grillujemy w zależności od intensywności żaru od 15 do 30 minut. Gdy czosnek staje się miękki oznacza to że jest gotowy. Dla ładnego efektu możemy go opalić bez folii czy tacki. Gotowy zgrillowany czosnek przekrawamy w połowie wysokości. Jeśli jest dobrze zrobiony powinno dać się go rozsmarować na chrupiącym chlebie. SMACZNEGO Zdjęcie: Another Pint Please... / flickr.com
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2264
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101830
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6231
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2264
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101830
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6231
Składniki