Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak przygotować pyszne, aromatyczne, czosnkowe smarowidło na grillu Bierzemy całą główkę czosnku nie obraną i kładziemy na grillu - na aluminiowej tacce jeśli takową posiadamy albo zawijamy w folie aluminiową. Grillujemy w zależności od intensywności żaru od 15 do 30 minut. Gdy czosnek staje się miękki oznacza to że jest gotowy. Dla ładnego efektu możemy go opalić bez folii czy tacki. Gotowy zgrillowany czosnek przekrawamy w połowie wysokości. Jeśli jest dobrze zrobiony powinno dać się go rozsmarować na chrupiącym chlebie. SMACZNEGO Zdjęcie: Another Pint Please... / flickr.com
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11419
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4968
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1186
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9984
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1474
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11419
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4968
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1186
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9984
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1474
Składniki