Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak przygotować pyszne, aromatyczne, czosnkowe smarowidło na grillu Bierzemy całą główkę czosnku nie obraną i kładziemy na grillu - na aluminiowej tacce jeśli takową posiadamy albo zawijamy w folie aluminiową. Grillujemy w zależności od intensywności żaru od 15 do 30 minut. Gdy czosnek staje się miękki oznacza to że jest gotowy. Dla ładnego efektu możemy go opalić bez folii czy tacki. Gotowy zgrillowany czosnek przekrawamy w połowie wysokości. Jeśli jest dobrze zrobiony powinno dać się go rozsmarować na chrupiącym chlebie. SMACZNEGO Zdjęcie: Another Pint Please... / flickr.com
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5012
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13543
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5872
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7633
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5012
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13543
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5872
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7633
Składniki