Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak przygotować pyszne, aromatyczne, czosnkowe smarowidło na grillu Bierzemy całą główkę czosnku nie obraną i kładziemy na grillu - na aluminiowej tacce jeśli takową posiadamy albo zawijamy w folie aluminiową. Grillujemy w zależności od intensywności żaru od 15 do 30 minut. Gdy czosnek staje się miękki oznacza to że jest gotowy. Dla ładnego efektu możemy go opalić bez folii czy tacki. Gotowy zgrillowany czosnek przekrawamy w połowie wysokości. Jeśli jest dobrze zrobiony powinno dać się go rozsmarować na chrupiącym chlebie. SMACZNEGO Zdjęcie: Another Pint Please... / flickr.com
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1170
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38837
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31057
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1170
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38837
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31057
Składniki