Do góry

Dania główne Przepis na:

Meksykańskie roladki

Meksykańskie roladki

Autor:

Przepisów i artykułów: 775 Ocena: 7837

Dodano:

Odsłon: 3939

Roladki, które zrobimy w 30 minut. Pyszne, soczyste, faszerowane warzywami.

Składniki

  • ½ kg schabu
  • Warzywa na patelnie po meksykańsku
  • Olej do smażenia
  • Jajko
  • Bułka tarta do panierki
  • Pieprz
  • Sól
3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Meksykańskie roladki

Przygotowanie

  1. 1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą
    2. Warzywa prużymy na rozgrzanym oleju z dodatkiem przyprawa, które znajdują się w środku opakowania

  2. 3. Warzywny farsz nakładamy po łyżce na środek mięsa

  3. 4. Zwijamy w kopertki i panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej
    5. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony

  4. 6. Roladki gotowe
    7. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 30 kwietnia Hmm, meksykańskie ;) No i już to lubię, a reszta jest nieważna :D Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń