Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki, które zrobimy w 30 minut. Pyszne, soczyste, faszerowane warzywami.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 752
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22784
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15185
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4896
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45649
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 752
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22784
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15185
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4896
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45649
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą 2. Warzywa prużymy na rozgrzanym oleju z dodatkiem przyprawa, które znajdują się w środku opakowania
3. Warzywny farsz nakładamy po łyżce na środek mięsa
4. Zwijamy w kopertki i panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej 5. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony
6. Roladki gotowe 7. Smacznego