Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki, które zrobimy w 30 minut. Pyszne, soczyste, faszerowane warzywami.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 820
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113321
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1332
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 851
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 820
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113321
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1332
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 851
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą 2. Warzywa prużymy na rozgrzanym oleju z dodatkiem przyprawa, które znajdują się w środku opakowania
3. Warzywny farsz nakładamy po łyżce na środek mięsa
4. Zwijamy w kopertki i panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej 5. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony
6. Roladki gotowe 7. Smacznego