Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mici to mięso mielone z przyprawami .
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1733
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19586
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2073
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1733
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19586
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2073
Składniki
Mięso dopraw przyprawami , dolej bulionu lub wody tak aby mięso było wilgotne . Zamocz dłonie w wodzie i formuj małe podłużne kotleciki .
Ziemniaki przygotuj według przepisu na mojej str. " Ziemniaki opiekane "
Sos czosnkowy przygotuj według przepisu na mojej str : " Sos czosnkowy "
Paprykę , cukinie umyj . Z papryki usuń gniazda nasienne , pokrój . Cukinie pokrój na grubsze krążki , cebulę na ćwiartki
Przypraw solą ziołowa , pieprzem cytrynowym oraz curry . Skrop oliwą .
Przygotuj blachę wyłożoną papierem do pieczenia . Ułóż warzywa i uformowane mięso . Wstaw do piekarnika , piecz w tem . 180st-200st około 45min .
Przygotuj duży półmisek na , który wyłożysz upieczone mici i warzywa . W miseczce podaj sos czosnkowy . SMACZNEGO :)