Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszło na jaw, że nie jestem wampirem, chyba że czosnek był podrabiany. W każdym razie fajnie kopie z ryja, więc nie polecam jeść tego w tygodniu. Można, jak nie lubimy naszych współpracowników lub nie chcemy z nikim w ten dzień gadać. Lepiej wtedy nie rozdziawiać japy. Ale już po podwyżkę, jak najbardziej. Szef długo nie wytrzymie i na bank się zgodzi, by jak najprędzej nas się pozbyć. Kotlety sztos! Przepis krótki, treściwy i prędziutki w wykoniu. Polecam to ja, wasze nienosferatu Arek Gie
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 224
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1337
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8869
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 224
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1337
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8869
Składniki
Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę. Cebulę obieramy, siekamy i przysmażamy na oleju. Bułkę zalewamy 100 ml zimnej wody, odstawiamy. Mięso wyrabiamy z czosnkiem, cebulą, bułką i śmietaną. Do smaku oprawiamy solą i pieprzem. Smażymy na rozgrzanym smalcu.