Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszło na jaw, że nie jestem wampirem, chyba że czosnek był podrabiany. W każdym razie fajnie kopie z ryja, więc nie polecam jeść tego w tygodniu. Można, jak nie lubimy naszych współpracowników lub nie chcemy z nikim w ten dzień gadać. Lepiej wtedy nie rozdziawiać japy. Ale już po podwyżkę, jak najbardziej. Szef długo nie wytrzymie i na bank się zgodzi, by jak najprędzej nas się pozbyć. Kotlety sztos! Przepis krótki, treściwy i prędziutki w wykoniu. Polecam to ja, wasze nienosferatu Arek Gie
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9973
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8995
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6373
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9973
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8995
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6373
Składniki
Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę. Cebulę obieramy, siekamy i przysmażamy na oleju. Bułkę zalewamy 100 ml zimnej wody, odstawiamy. Mięso wyrabiamy z czosnkiem, cebulą, bułką i śmietaną. Do smaku oprawiamy solą i pieprzem. Smażymy na rozgrzanym smalcu.