Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe kotlety mielone z niespodzianką
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2264
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 11142
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2194
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2264
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 11142
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2194
Składniki
Do mięsa mielonego dodać jajko, namoczoną w mleku i dobrze odciśniętą bułkę, drobno posiekaną, bądź startą na drobnych oczkach cebulę i czosnek, przyprawy. Dokładnie wyrobić.
Z ciasta formujemy wałeczki i wciskamy do środka kawałek/kostkę sera. Dokładnie zlepiamy, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju do czasu zrumienienia.