Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe kotlety mielone z niespodzianką
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 302
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 62
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 302
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 62
Składniki
Do mięsa mielonego dodać jajko, namoczoną w mleku i dobrze odciśniętą bułkę, drobno posiekaną, bądź startą na drobnych oczkach cebulę i czosnek, przyprawy. Dokładnie wyrobić.
Z ciasta formujemy wałeczki i wciskamy do środka kawałek/kostkę sera. Dokładnie zlepiamy, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju do czasu zrumienienia.