Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe kotlety mielone z niespodzianką
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 657
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 99
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1211
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 657
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 99
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1211
Składniki
Do mięsa mielonego dodać jajko, namoczoną w mleku i dobrze odciśniętą bułkę, drobno posiekaną, bądź startą na drobnych oczkach cebulę i czosnek, przyprawy. Dokładnie wyrobić.
Z ciasta formujemy wałeczki i wciskamy do środka kawałek/kostkę sera. Dokładnie zlepiamy, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju do czasu zrumienienia.