Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe kotlety mielone z niespodzianką
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1551
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 694
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 677
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 267
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1551
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 694
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 677
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 267
Składniki
Do mięsa mielonego dodać jajko, namoczoną w mleku i dobrze odciśniętą bułkę, drobno posiekaną, bądź startą na drobnych oczkach cebulę i czosnek, przyprawy. Dokładnie wyrobić.
Z ciasta formujemy wałeczki i wciskamy do środka kawałek/kostkę sera. Dokładnie zlepiamy, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju do czasu zrumienienia.