Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny zamiennik tradycyjnych kotletów mielonych. Ich oryginalny smak i wygląd, skusi dosłownie każdego, zarówno dorosłych, jak i najmłodszych domowników. Szybkie danie i bardzo proste, sos można przygotować samemu lub użyć kupnego.
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75289
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1582
Koniecznie trzeba takie wisienki zrobić. Są pyszne i bardzo przydatne do dese...
Odsłon: 503
Całe pomidorki ze słoiczków są bardzo przydatne w kuchni w zimie. Takie zupeł...
Odsłon: 1255
Galaretka jest pachnąca, ma piękny kolor, smakowita. Polecam taką galaretkę w...
Odsłon: 751
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75289
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1582
Koniecznie trzeba takie wisienki zrobić. Są pyszne i bardzo przydatne do dese...
Odsłon: 503
Całe pomidorki ze słoiczków są bardzo przydatne w kuchni w zimie. Takie zupeł...
Odsłon: 1255
Galaretka jest pachnąca, ma piękny kolor, smakowita. Polecam taką galaretkę w...
Odsłon: 751
Składniki
1. Mięso mielone przekładamy do miski, dodajemy obraną, drobno pokrojoną cebule, wbijamy jajko, wsypujemy przyprawę Gyros, sól oraz bułkę tartą, wlewamy śmietanę i wyrabiamy masę mięsną. Robimy okrągłe kotlety, panieruje w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
2. Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu, po ugotowaniu przekładamy do naczynia. Polewamy rozgrzanym sosem słodko kwaśnym i utykamy usączone kotlety mielone.
3. Gotowe. 4. Smacznego.