Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lżejsze i soczyste ale to dalej kotlety mielone pełne smaku! W lato nie może obyć się bez mielonych z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i mizerią.
tarka o małym i grubym oczku
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4437
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5893
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12663
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4437
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5893
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12663
Składniki
Mielone są właściwie tradycyjne, tylko dodałam cukinii dla smaku i wilgotności. Cebulę można zetrzeć na drobnym oczku jak i czosnek, cukinię na grubym, lub na mandolinie w zapałki. Po dodaniu wszystkich składników masę trzeba wyrobić, na chwilę odstawić, uformować, obtoczyć jeszcze w bułce tartej i usmażyć na rumiano.
Smacznego :)