Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponowane przeze mnie kotlety są bardzo smaczne i niezbyt kaloryczne. W trakcie pieczenia wypłynął z nich tłuszcz. Z podanych proporcji wyszło dwanaście sztuk. Moja rodzina chce je częściej na obiad.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3051
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422177
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2256
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3051
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422177
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2256
Składniki
Mięso, cebulę i czosnek przepuścić przez maszynkę do mięsa. Bułkę pokroić i namoczyć w ciepłej wodzie. Potem ją odcisnąć. Kapustę zetrzeć na na tarce o dużych oczkach, a następnie posolić. Odcisnąć sok. Połączyć wszystkie składniki. Dodać jeszcze jajka i przyprawy. Starannie całość wymieszać. Formować kotlety. Układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C około 45 minut.