Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponowane przeze mnie kotlety są bardzo smaczne i niezbyt kaloryczne. W trakcie pieczenia wypłynął z nich tłuszcz. Z podanych proporcji wyszło dwanaście sztuk. Moja rodzina chce je częściej na obiad.
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 69
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 34
Kapuśniak z młodej kapusty ugotowany na wieprzowej konserwie słoikowej z marc...
Odsłon: 140
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 650
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 62
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 69
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 34
Kapuśniak z młodej kapusty ugotowany na wieprzowej konserwie słoikowej z marc...
Odsłon: 140
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 650
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 62
Składniki
Mięso, cebulę i czosnek przepuścić przez maszynkę do mięsa. Bułkę pokroić i namoczyć w ciepłej wodzie. Potem ją odcisnąć. Kapustę zetrzeć na na tarce o dużych oczkach, a następnie posolić. Odcisnąć sok. Połączyć wszystkie składniki. Dodać jeszcze jajka i przyprawy. Starannie całość wymieszać. Formować kotlety. Układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C około 45 minut.