Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponowane przeze mnie kotlety są bardzo smaczne i niezbyt kaloryczne. W trakcie pieczenia wypłynął z nich tłuszcz. Z podanych proporcji wyszło dwanaście sztuk. Moja rodzina chce je częściej na obiad.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 18229
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 118
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 261
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 333
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 18229
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 118
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 261
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 333
Składniki
Mięso, cebulę i czosnek przepuścić przez maszynkę do mięsa. Bułkę pokroić i namoczyć w ciepłej wodzie. Potem ją odcisnąć. Kapustę zetrzeć na na tarce o dużych oczkach, a następnie posolić. Odcisnąć sok. Połączyć wszystkie składniki. Dodać jeszcze jajka i przyprawy. Starannie całość wymieszać. Formować kotlety. Układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C około 45 minut.