Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy znudziły się nam tradycyjne mielone, proponuje trochę urozmaicić.
Mielone po budapesztańsku są podobne do klopsików, które znamy. Choć wyróżnia...
Odsłon: 16075
Lekki, kremowo-śmietankowy, złamany nutą kokosowo-pomarańczową z gorzką czeko...
Odsłon: 23
Lekkie placuszki na skyrze, które doskonale sprawdzą się na śniadanie lub pod...
Odsłon: 374
Poznaj przepis na słynny francuski krem cukierniczy, który świetnie sprawdza...
Odsłon: 60
Lekki, kremowo-śmietankowy, złamany nutą kokosowo-pomarańczową z gorzką czeko...
Odsłon: 23
Lekkie placuszki na skyrze, które doskonale sprawdzą się na śniadanie lub pod...
Odsłon: 374
Poznaj przepis na słynny francuski krem cukierniczy, który świetnie sprawdza...
Odsłon: 60
Składniki
1. Mięso mielone przekładamy do miski, wbijamy jajko, wsypujemy majeranek, sól, paprykę ostrą. Dodajemy obraną i drobno pokrojoną jedną cebulę oraz bułkę tartą i dokładnie mieszamy 2. Z masy mięsnej robimy kuleczki, w środek wciskamy kieliszek a brzegi mięsa podnosimy do góry tak żeby powstałam nam otwór, wyjmujemy kieliszek 3. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia
4. Drugą cebulę obieramy drobno kroimy, do cebuli dodajemy drobno pokrojone papryki oraz ogórki, wlewamy ketchup i mieszamy 5. Farsz wkładamy w każdy otwór mięsa 6. Pieczemy 30 minut w 180°C
7. Kotleciki gotowe 8.. Smacznego
Przepisy Dania główne
Dania główne
Nowe ziemniaczki z koperkiem , sadzonym jajkiem i kefirem
Dania główne
Naleśniki na maślance z flambirowanymi truskawkami
Dania główne
Zapiekanka familijna
Dania główne
Kurczak w pomidorach na ostro
Nowe ziemniaczki z koperkiem , sadzonym jajkiem i kefirem
Mój piątkowy obiad to młode ziemniaczki z koperkiem świeżym, sadzonym jajkiem...
Odsłon: 10
Naleśniki na maślance z flambirowanymi truskawkami
Sezon truskawkowy w pełni, jednym z moich ulubionych dań z truskawkami są nal...
Odsłon: 121