Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy znudziły się nam tradycyjne mielone, proponuje trochę urozmaicić.
1. Mięso mielone przekładamy do miski, wbijamy jajko, wsypujemy majeranek, sól, paprykę ostrą. Dodajemy obraną i drobno pokrojoną jedną cebulę oraz bułkę tartą i dokładnie mieszamy
2. Z masy mięsnej robimy kuleczki, w środek wciskamy kieliszek a brzegi mięsa podnosimy do góry tak żeby powstałam nam otwór, wyjmujemy kieliszek
3. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia
4. Drugą cebulę obieramy drobno kroimy, do cebuli dodajemy drobno pokrojone papryki oraz ogórki, wlewamy ketchup i mieszamy
5. Farsz wkładamy w każdy otwór mięsa
6. Pieczemy 30 minut w 180°C
7. Kotleciki gotowe
8.. Smacznego
Polacy uwielbiają szaszłyki. Na szczęście nie trzeba już ich nabijać na szabl...
Odsłon: 16594
Młoda kapusta ugotowana na gęsto z pokrojoną marchewką, młodymi ziemniakami,...
Odsłon: 97
Jest to bardzo szybka sałatka wdzięczna do zrobienia oraz bardzo smaczna i pa...
Odsłon: 135
Zapraszam na krokieciki z pieczarkami i serem. Zrobiłam je w trochę inny spos...
Odsłon: 166
Przepis na bardzo szybkie w przygotowaniu ciasto bananowe. Nie ma kto zjeść p...
Odsłon: 57
Polacy uwielbiają szaszłyki. Na szczęście nie trzeba już ich nabijać na szabl...
Odsłon: 16594
Młoda kapusta ugotowana na gęsto z pokrojoną marchewką, młodymi ziemniakami,...
Odsłon: 97
Jest to bardzo szybka sałatka wdzięczna do zrobienia oraz bardzo smaczna i pa...
Odsłon: 135
Zapraszam na krokieciki z pieczarkami i serem. Zrobiłam je w trochę inny spos...
Odsłon: 166
Przepis na bardzo szybkie w przygotowaniu ciasto bananowe. Nie ma kto zjeść p...
Odsłon: 57
Składniki
1. Mięso mielone przekładamy do miski, wbijamy jajko, wsypujemy majeranek, sól, paprykę ostrą. Dodajemy obraną i drobno pokrojoną jedną cebulę oraz bułkę tartą i dokładnie mieszamy 2. Z masy mięsnej robimy kuleczki, w środek wciskamy kieliszek a brzegi mięsa podnosimy do góry tak żeby powstałam nam otwór, wyjmujemy kieliszek 3. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia
4. Drugą cebulę obieramy drobno kroimy, do cebuli dodajemy drobno pokrojone papryki oraz ogórki, wlewamy ketchup i mieszamy 5. Farsz wkładamy w każdy otwór mięsa 6. Pieczemy 30 minut w 180°C
7. Kotleciki gotowe 8.. Smacznego
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kapusta młoda z mielonką tyrolską.
Dania główne
Krokiety z pieczarkami i serem
Dania główne
Placki z cukinii i marchewki
Dania główne
Kofty z ryby
Kapusta młoda z mielonką tyrolską.
Młoda kapusta ugotowana na gęsto z pokrojoną marchewką, młodymi ziemniakami,...
Odsłon: 97
Krokiety z pieczarkami i serem
Zapraszam na krokieciki z pieczarkami i serem. Zrobiłam je w trochę inny spos...
Odsłon: 166