Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
udany eksperyment :-) klopsy są lekkie, puszyste i aromatyczne :-)
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 313
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1664
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 313
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1664
Składniki
Ogórki i cebulę pokroić w drobną kostkę, orzechy w małe kawałki.
Mięso wyłożyć do miski, dodać cebulę, jajko, bułkę tartą, przyprawy, majonez i musztardę. Dokładnie wymieszać. Dodać ogórki i orzechy, wymieszać.
Formować klopsy i smażyć na patelni z dwóch stron do zrumienienia.
Smacznego :-)