Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
udany eksperyment :-) klopsy są lekkie, puszyste i aromatyczne :-)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Składniki
Ogórki i cebulę pokroić w drobną kostkę, orzechy w małe kawałki.
Mięso wyłożyć do miski, dodać cebulę, jajko, bułkę tartą, przyprawy, majonez i musztardę. Dokładnie wymieszać. Dodać ogórki i orzechy, wymieszać.
Formować klopsy i smażyć na patelni z dwóch stron do zrumienienia.
Smacznego :-)