Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez panierki, z pieczarkami takie smakują mi najbardziej
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11687
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1298
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11687
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1298
Składniki
Bułkę musimy namoczyć. W tym czasie pieczarki myjemy i kroimy na hmmm nie za duże i nie za małe kawałki:-))) Do większej miski przekładamy mięso, dodajemy pokrojone pieczarki, cebulę w drobną kostkę, 2jajka oraz odciśniętą bułkę. Przyprawiamy przyprawą do kebaba, pieprzem i papryką a jak masa jest zbyt mało słona to wegetą. Mieszamy składniki ze sobą kulamy kotleciki i smażymy na małym ogniu z obu stron:-))