Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez panierki, z pieczarkami takie smakują mi najbardziej
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 444
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666384
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 166
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 758
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5850
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1011
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 444
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666384
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 166
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 758
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5850
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1011
Składniki
Bułkę musimy namoczyć. W tym czasie pieczarki myjemy i kroimy na hmmm nie za duże i nie za małe kawałki:-))) Do większej miski przekładamy mięso, dodajemy pokrojone pieczarki, cebulę w drobną kostkę, 2jajka oraz odciśniętą bułkę. Przyprawiamy przyprawą do kebaba, pieprzem i papryką a jak masa jest zbyt mało słona to wegetą. Mieszamy składniki ze sobą kulamy kotleciki i smażymy na małym ogniu z obu stron:-))