Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
odmienione kotlety mielone z niesamowitym, ciągnącym się wnętrzem :-)
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14313
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19447
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13130
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1776
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14313
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19447
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13130
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1776
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na oleju, przestudzić. Ser pokroić w 1 cm kawałki (ilość w zależności od ilości klopsów), posmarować masłem i posypać słodką papryką. Wstawić do lodówki.
Mięso mielone przełożyć do miski, dodać jajko, przestudzoną cebulę, bułkę tartą, sól, pieprz, majeranek, natkę pietruszki i dokładnie wszystko wymieszać. Formować kulki, rozpłaszczyć na dłoni, na środek ułożyć kawałek sera, zlepić dokładnie i uformowac kotleta, obtoczyć delikatnie w bułce tartej i smażyć na patelni z obu stron do zrumienienia. Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego :-)