Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielony z papryką i ogórkiem- tradycyjnie i smacznie.
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 590
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 59
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 34
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 16
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 880
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 295
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 590
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 59
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 34
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 16
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 880
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 295
Składniki
Papryki i ogórki kroimy w paski a następnie w średniej wielkości kostkę.Czosnek obieramy i kroimy w drobną kostkę lub przeciskamy przez praskę. Dodajemy go do mięsa wraz z jajkiem, bułką tartą i przyprawiamy. Mieszamy. Porcjujemy mięso, robimy otwór w środku i dajemy tam troszkę ogórka i papryki. Formułujemy sznycel. Mięso panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju na rumiano.