Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielony z papryką i ogórkiem- tradycyjnie i smacznie.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 133
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 142
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 133
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 142
Składniki
Papryki i ogórki kroimy w paski a następnie w średniej wielkości kostkę.Czosnek obieramy i kroimy w drobną kostkę lub przeciskamy przez praskę. Dodajemy go do mięsa wraz z jajkiem, bułką tartą i przyprawiamy. Mieszamy. Porcjujemy mięso, robimy otwór w środku i dajemy tam troszkę ogórka i papryki. Formułujemy sznycel. Mięso panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju na rumiano.