Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czasami chce się zwykłego mielonego
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 168
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11886
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6778
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5590
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 168
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11886
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6778
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5590
Składniki
1. czerstwą bułkę namoczyć w wodzie
2, mięso, namoczoną bułkę, jako, startą na tarce 1 cebulę, sól i pieprz wymieszać na jednolitą masę
3. formować kotlety, obtaczać w tartej bułce i smażyć na rozgrzanym oleju
4. pieczarki pokroić na kawałki
5. cebulę pokroić w kostkę
6. na patelni rozgrzać margarynę i dodać pieczarki - dusić, aż woda odparuje
7. na drugiej patelni zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę
8. zeszkloną cebulę dodać do uduszonych pieczarek, doprawić sobą i słodką papryką