Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ugotowane 3 udka obrać z kości wrzucić na patelnię z boczkiem ,cebulą, czosnkiem, przyprawy to delikat do mięs, słodka wędzona papryka, pieprz cayenne. Po usmażeniu mięsa zalać to wcześniej usmażonym na maśle koncentratem ,szczypta cukru, sól ,puszka pomidorów i słoik marynowanej papryki ,wymieszać I chwilę dusić do połączenia smaków. Podałam z kaszą pęczak.
Garnek ,patelnia ,łyżka
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Gotowane ,smażone, duszone