Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ugotowane 3 udka obrać z kości wrzucić na patelnię z boczkiem ,cebulą, czosnkiem, przyprawy to delikat do mięs, słodka wędzona papryka, pieprz cayenne. Po usmażeniu mięsa zalać to wcześniej usmażonym na maśle koncentratem ,szczypta cukru, sól ,puszka pomidorów i słoik marynowanej papryki ,wymieszać I chwilę dusić do połączenia smaków. Podałam z kaszą pęczak.
Garnek ,patelnia ,łyżka
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5276
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5053
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5276
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5053
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Składniki
Gotowane ,smażone, duszone