Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ugotowane 3 udka obrać z kości wrzucić na patelnię z boczkiem ,cebulą, czosnkiem, przyprawy to delikat do mięs, słodka wędzona papryka, pieprz cayenne. Po usmażeniu mięsa zalać to wcześniej usmażonym na maśle koncentratem ,szczypta cukru, sól ,puszka pomidorów i słoik marynowanej papryki ,wymieszać I chwilę dusić do połączenia smaków. Podałam z kaszą pęczak.
Garnek ,patelnia ,łyżka
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 186
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 763
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 477
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666437
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 186
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 763
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 477
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666437
Składniki
Gotowane ,smażone, duszone