Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurcze! Nie sądziliśmy, że taki rewelacyjny fusion nam wyjdzie. To była dopiero improwizacja, bo na żywioł lecieliśmy, to co było akurat pod ręką. No i stało się! Po przygotowaniu, przyszedł czas na jedzenie i…danie łatwo przedawkować, bo nie można przestać jeść i jeść, i jeść, i w końcu żreć :P Później zostaje tylko leżing ;) nasze najulubieńsze ćwiczenie ;)
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 12129
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4078
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 42912
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 492
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 362
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 435
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 12129
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4078
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 42912
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 492
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 362
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 435
Składniki
Na niewielkiej ilości tłuszczu smażymy mięso, rozdrabniając drewnianą łyżką. Następnie dodajemy ketchup, przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawy i smażymy przez chwilę, by aromaty i smaki nabrały mocy. Później, po jakimś kwadransie, zalewamy gorącym bulionem, wsypujemy ryż i dusimy na wolnym ogniu (od czasu do czasu mieszając, by ryż nam się nie przykleił do dna) przez godzinę. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Do sosu dodajemy makaron i mieszając co kilka chwil, gotujemy do jego miękkości. Podajemy z posiekanym koperkiem.