Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mięsne kulki z serowym farszem"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12543
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1419
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13576
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5724
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12543
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1419
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13576
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5724
Składniki
Bułkę namocz, odciśnij, wymieszaj z mięsem. Dodaj jajko, dopraw solą i pieprzem. Wyrób.
Ser potnij na 8 kawałków. Każdy oblep masą, formując kulki. Usmaż je na 3 łyżkach oleju.
Ziemniaki pokrój w plasterki. Marchew i cebule obierz, seler oczyść. Warzywa rozdrobnij.
Bulion z cukrem i octem zagotuj, wrzuć surowe warzywa, gotuj 2 min. Zdejmij z ognia. Dodaj ziemniaki. Wystudź.
Domieszaj roszponkę i olej. Serwuj z kulkami i konfiturą.
<strong>Jedna porcja zawiera: 470 kcal.</strong>Źródło: Tina