Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mięsne kulki z serowym farszem"
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 276
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 301
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 50
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 58
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 276
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 301
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 50
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 58
Składniki
Bułkę namocz, odciśnij, wymieszaj z mięsem. Dodaj jajko, dopraw solą i pieprzem. Wyrób.
Ser potnij na 8 kawałków. Każdy oblep masą, formując kulki. Usmaż je na 3 łyżkach oleju.
Ziemniaki pokrój w plasterki. Marchew i cebule obierz, seler oczyść. Warzywa rozdrobnij.
Bulion z cukrem i octem zagotuj, wrzuć surowe warzywa, gotuj 2 min. Zdejmij z ognia. Dodaj ziemniaki. Wystudź.
Domieszaj roszponkę i olej. Serwuj z kulkami i konfiturą.
<strong>Jedna porcja zawiera: 470 kcal.</strong>Źródło: Tina