Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny i szybki pomysł na obiad.
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 223
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 49
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1260
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 223
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 49
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1260
Składniki
Mięso szynkowe myjemy i osuszamy. Następnie kroimy w kawałki o jednym centymetrze grubości. Wkładamy do garnka zalewamy niewielką ilością wody i dusimy z papryką, jarzynką i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Surówka: Kapustę kroimy drobno. Marchewkę oczyszczamy i ścieramy na tarce. Dodajemy do kapusty wraz z pokrojoną drobno cebulą. Przyprawiamy i łączymy z olejem.