Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa z różnych pozostałości z lodówki. Zrobiłam na ostro , w sam raz na obiad.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5605
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1094
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12184
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5158
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1523
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5605
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1094
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12184
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5158
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1523
Składniki
Kiełbasę kroję podsmażam. Dodaję pokrojoną cebulę i obie papryki. Wszystko chwilkę smażę.Przekładam do garnka.
Pomdory kroję w kostkę. Fasolę płuczę. Wszystkie składniki umieszczam w garnku dodaję przecier pomidorowy i doprawiam. Gotuję ok.20 minut. Pod koniec jeszcze doprawiam według uznania.
Świetnie smakuje z ryżem , ale także na kolację jako dodatek do chleba.