Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś - jedna z najzdrowszych i najsmaczniejszych ryb świata. Mięso tej ryby jest delikatne i naprawdę wyraziste w smaku. Zobaczcie, jak zrobić łososia, by był wyjątkowy - bo miętowy!
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1222
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 443
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3387
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 959
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1222
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 443
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3387
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 959
Składniki
Łososia podzielić na kawałki, osuszyć papierowym ręcznikiem, ułożyć na natłuszczonej patelni skórą do dołu, smażyć po 5-6 minut z każdej strony, odłożyć na talerz.
Na patelni, na której smażyła się ryba, rozpuścić masło, dodać miód, posiekany czosnek, sok z cytryny i miętę, gotować aż całość lekko zgęstnieje.
Gotowym sosem polać łososia i natychmiast podawać z ulubionymi dodatkami.