Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś - jedna z najzdrowszych i najsmaczniejszych ryb świata. Mięso tej ryby jest delikatne i naprawdę wyraziste w smaku. Zobaczcie, jak zrobić łososia, by był wyjątkowy - bo miętowy!
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27345
Polecam, pychota.
Odsłon: 248
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 87
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27345
Polecam, pychota.
Odsłon: 248
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 87
Składniki
Łososia podzielić na kawałki, osuszyć papierowym ręcznikiem, ułożyć na natłuszczonej patelni skórą do dołu, smażyć po 5-6 minut z każdej strony, odłożyć na talerz.
Na patelni, na której smażyła się ryba, rozpuścić masło, dodać miód, posiekany czosnek, sok z cytryny i miętę, gotować aż całość lekko zgęstnieje.
Gotowym sosem polać łososia i natychmiast podawać z ulubionymi dodatkami.