Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś - jedna z najzdrowszych i najsmaczniejszych ryb świata. Mięso tej ryby jest delikatne i naprawdę wyraziste w smaku. Zobaczcie, jak zrobić łososia, by był wyjątkowy - bo miętowy!
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3044
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 150
czyli wspomnienie greckich wakacji
Odsłon: 1197
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3044
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 150
czyli wspomnienie greckich wakacji
Odsłon: 1197
Składniki
Łososia podzielić na kawałki, osuszyć papierowym ręcznikiem, ułożyć na natłuszczonej patelni skórą do dołu, smażyć po 5-6 minut z każdej strony, odłożyć na talerz.
Na patelni, na której smażyła się ryba, rozpuścić masło, dodać miód, posiekany czosnek, sok z cytryny i miętę, gotować aż całość lekko zgęstnieje.
Gotowym sosem polać łososia i natychmiast podawać z ulubionymi dodatkami.