Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przyrządzony łosoś jest niezwykle delikatny i bardzo wyrazisty w smaku. Stanie się prawdziwym hitem na stole!
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 45
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 333
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 30872
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9065
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 778
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 45
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 333
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 30872
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9065
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 778
Składniki
Łososia podzielić na kawałki, osuszyć papierowym ręcznikiem, ułożyć na natłuszczonej patelni skórą do dołu, smażyć po 5-6 minut z każdej strony, odłożyć na talerz.
Na patelni, na której smażyła się ryba, rozpuścić masło, dodać miód, posiekany czosnek, sok z cytryny i miętę, gotować aż całość lekko zgęstnieje.
Gotowym sosem polać łososia i natychmiast podawać z ulubionymi dodatkami.