Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mintaj porowo-pomidorowy
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 68
Ten zakwas Cię zachwyci, zakwas który nie pleśnieje i jest przepyszny. Polecam
Odsłon: 63
To jedne z moich najbardziej lubianych ciasteczek pieczonych w okresie świąt....
Odsłon: 81
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 68
Ten zakwas Cię zachwyci, zakwas który nie pleśnieje i jest przepyszny. Polecam
Odsłon: 63
To jedne z moich najbardziej lubianych ciasteczek pieczonych w okresie świąt....
Odsłon: 81
Składniki
Rybę rozmrozić, przyprawić i skropić sokiem z cytryny. Drobno pokrojoną cebulę smażymy na maśle, dodajemy do niej pokrojone w kostkę pomidory, a następnie plastry pora. Doprawiamy, dodajemy mąkę wymieszaną ze śmietaną. W tym samym czasie smażymy mintaja na dość głębokim tłuszczu obtaczając go w kolejności: mąka, jajko, mąka, jajko. Rybę podajemy z ziemniakami.