Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 800
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5412
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8639
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17657
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 800
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5412
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8639
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17657
Składniki
Rybę rozmrozić, przyprawić i skropić sokiem z cytryny. Drobno pokrojoną cebulę smażymy na maśle, dodajemy do niej pokrojone w kostkę pomidory, a następnie plastry pora. Doprawiamy, dodajemy mąkę wymieszaną ze śmietaną. W tym samym czasie smażymy mintaja na dość głębokim tłuszczu obtaczając go w kolejności: mąka, jajko, mąka, jajko. Rybę podajemy z ziemniakami.