Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Mintaj w szpinaku"
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 276
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 281
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 49
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 57
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 276
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 281
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 49
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 57
Składniki
Ryby rozmroź, oprósz solą. Cebulę obierz, pokrój w drobną kostkę. Olej rozgrzej na patelni, podsmaż cebulę. Dodaj szpinak, duś, aż woda odparuje.
Zdejmij z ognia, dodaj pokrojony ser feta i posiekany czosnek, wymieszaj, przypraw do smaku gałką muszkatołową, pieprzem i solą. Kilka łyżek szpinaku ułóż w żaroodpornej formie. Ułóż ryby, przykryj resztą szpinaku. Piecz 25-30 min w temp. 220°C.
Pięć minut przed końcem ułóż plasterki żółtego sera, dopiecz.
Czas przygotowania: 50 min ilość porcji: 8 cena za porcję: 2,30 złŹródło: Chwila dla Ciebie