Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Mintaj w szpinaku"
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1315
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 689
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 696
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1315
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 689
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 696
Składniki
Ryby rozmroź, oprósz solą. Cebulę obierz, pokrój w drobną kostkę. Olej rozgrzej na patelni, podsmaż cebulę. Dodaj szpinak, duś, aż woda odparuje.
Zdejmij z ognia, dodaj pokrojony ser feta i posiekany czosnek, wymieszaj, przypraw do smaku gałką muszkatołową, pieprzem i solą. Kilka łyżek szpinaku ułóż w żaroodpornej formie. Ułóż ryby, przykryj resztą szpinaku. Piecz 25-30 min w temp. 220°C.
Pięć minut przed końcem ułóż plasterki żółtego sera, dopiecz.
Czas przygotowania: 50 min ilość porcji: 8 cena za porcję: 2,30 złŹródło: Chwila dla Ciebie