Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mintaj z kurkami"
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20271
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 27
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23697
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20271
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 27
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23697
Składniki
Lekko obgotuj kurki w osolonej wodzie. Osącz. Cebule pokrój i podsmaż na maśle. Włóż kurki i smaż kilka minut, mieszając.
Do grzybów wlej śmietanę i lekko podgrzej sos. Przypraw do smaku solą oraz pieprzem.
Rozmrożone ryby skrop sokiem z cytryny, oprósz solą, pieprzem oraz posie kanym koperkiem. Włóż do natłuszczonego naczynia żaroodpornego i piecz 10 minut w temp. 180°C.
Przed podaniem polej sosem kurkowym i posyp resztą koperku.
<strong>Monika Kubacka z Katowic</strong>
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 200Źródło: Super TV