Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 637 kcal Węglowodany: 45 g Tłuszcz: 29 g Białko: 45 g
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 34
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 40
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 31
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 34
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 40
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 31
Składniki
1. Rozgrzej piekarnik do 180 stopni. Ziemniaki obierz i pokrój na cienkie słupki. Posyp ulubionymi ziołami. Upiecz do miękkości. 2. Rybę natrzyj pieprzem i odrobiną soli. Usmaż z obu stron na oliwie. 3. Przygotuj surówkę: seler i marchew zetrzyj na tarce, orzechy posiekaj. Przełóż do miseczki. Dodaj jogurt naturalny, szczyptę soli i pieprzu. Wymieszaj. 4. Na talerz wyłóż frytki, rybę i surówkę.