Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 637 kcal Węglowodany: 45 g Tłuszcz: 29 g Białko: 45 g
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 455
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 455
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Składniki
1. Rozgrzej piekarnik do 180 stopni. Ziemniaki obierz i pokrój na cienkie słupki. Posyp ulubionymi ziołami. Upiecz do miękkości. 2. Rybę natrzyj pieprzem i odrobiną soli. Usmaż z obu stron na oliwie. 3. Przygotuj surówkę: seler i marchew zetrzyj na tarce, orzechy posiekaj. Przełóż do miseczki. Dodaj jogurt naturalny, szczyptę soli i pieprzu. Wymieszaj. 4. Na talerz wyłóż frytki, rybę i surówkę.