Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mintaj z warzywami"
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32562
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 922
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 330
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32562
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 922
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 330
Składniki
Filety z mintaja rozmroź przez noc w lodówce. Cebulę pokrój drobno, marchewkę i cukinię zetrzyj na tarce jarzynowej.
Warzywa zeszklij na maśle lekko, lekko przypraw i wyłóż do naczynia żaroodpornego. Ułóż na nich umytą, przyprawioną i skropioną cytryną rybę.
Wstaw całość do piekarnika nagrzanego do 180°C. Potrawa powinna być gotowa po ok. 20 minutach pieczenia.
Przygotuj sos. W rondelku zagotuj śmietankę, dosyp szczyptę soli i pieprzu. Zagęść ją zasmażką przygotowaną wcześniej z reszty masła i mąki. Polej sosem przygotowane danie.Źródło: Telemax