Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek marynowany w miodzie i piwie, przyrządzony na grillu to świetna propozycja na nadchodzący sezon grillowy ;)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11188
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4923
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1095
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9714
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1448
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11188
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4923
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1095
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9714
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1448
Składniki
Wszystkie składniki marynaty dokładnie ze sobą połączyć. Następnie zanurzyć w niej plastry umytego,osuszonego i rozklepanego mięsa. Schować do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc.
Następnie mięso piec na grillu aż będzie miękkie. Od czasu do czasu obracać i polewać pozostałą marynatą. Można podawać np. z frytkami i surówką z kapusty pekińskiej. Smacznego!