Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek marynowany w miodzie i piwie, przyrządzony na grillu to świetna propozycja na nadchodzący sezon grillowy ;)
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2544
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3077
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102028
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6409
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2544
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3077
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102028
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6409
Składniki
Wszystkie składniki marynaty dokładnie ze sobą połączyć. Następnie zanurzyć w niej plastry umytego,osuszonego i rozklepanego mięsa. Schować do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc.
Następnie mięso piec na grillu aż będzie miękkie. Od czasu do czasu obracać i polewać pozostałą marynatą. Można podawać np. z frytkami i surówką z kapusty pekińskiej. Smacznego!