Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to jeden z pomysłów na szybki, zdrowy i dietetyczny obiad. Ryba w towarzystwie warzyw pięknie prezentuje się na talerzu. Ja bardzo lubię takie smaki.
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 10232
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 2072
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 67
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 10232
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 2072
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 67
Składniki
Filet rozmrozić, skropić sokiem z cytryny i pokroić na mniejsze kawałki.
Cebulę pokroić. Czosnek przepuścić przez praskę. Obydwa warzywa zeszklić na oleju. Dolać około 2 szklanek wody. Dodać pokrojony por i natkę pietruszki. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać do wywaru. Dołożyć pokrojoną mirunę. Jeszcze tylko przyprawy. Dusić około 15 - 20 min.
Chochelkę wywaru nalać do miseczki. Przestudzić i dodać mąkę oraz jogurt naturalny. Całość dokładnie wymieszać. Przelać do rondla z rybą i warzywami. Wszystko wymieszać i chwilę pogotować. Podawać z kaszą gryczaną lub ziemniakami.