Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Miruna w marchewkowej panierce"
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 113
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 64
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 113
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 64
Składniki
Filety z miruny umyj, osusz. Oprósz z obydwu stron solą i pieprzem. Jajko roztrzep z mlekiem i chili. Marchewkę oczyść, zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Wymieszaj z bułką tartą.
Każdy kawałek ryby dwukrotnie panieruj w jajkach i marchewce. Olej rozgrzej na patelni, usmaż ryby na złoty kolor z obydwu stron. Osącz z tłuszczu.Źródło: Chwila dla Ciebie