Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Miruna w marchewkowej panierce"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14046
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15936
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6427
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14046
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15936
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6427
Składniki
Filety z miruny umyj, osusz. Oprósz z obydwu stron solą i pieprzem. Jajko roztrzep z mlekiem i chili. Marchewkę oczyść, zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Wymieszaj z bułką tartą.
Każdy kawałek ryby dwukrotnie panieruj w jajkach i marchewce. Olej rozgrzej na patelni, usmaż ryby na złoty kolor z obydwu stron. Osącz z tłuszczu.Źródło: Chwila dla Ciebie