Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek do drugiego dania, młoda kapusta z marchewką i koperkiem.
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5315
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8595
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17466
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 604
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5315
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8595
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17466
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 604
Składniki
Kapustę poszatkuj drobno, marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach. W garnku zagotuj wodę i dodaj kapustę i marchewkę. Gotuj około 10 minut. Odcedź, zostawiając około pół szklanki gotowanej wody.
Koperek i szczypiorek posiekaj, dodaj do kapusty, następnie masło, ocet i dopraw do smaku solą i pieprzem. Na koniec zagęścić łyżką mąki zagotuj i dodaj śmietanę . Przed podaniem posyp koperkiem.