Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny smak mojego dzieciństwa.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11898
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16252
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5190
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11898
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16252
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5190
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle. Dodać pokrojoną kapustę i startą na grubych oczkach marchewkę.Dusić pod przykryciem. Żeby uniknąć przypalenia kapusty od czasu do czasu podlewamy małą ilością wody.
doprawić solą i pieprzem. Na koniec dodajemy słodką śmietanę i drobno pokrojony koper.