Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny smak mojego dzieciństwa.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3855
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3855
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle. Dodać pokrojoną kapustę i startą na grubych oczkach marchewkę.Dusić pod przykryciem. Żeby uniknąć przypalenia kapusty od czasu do czasu podlewamy małą ilością wody.
doprawić solą i pieprzem. Na koniec dodajemy słodką śmietanę i drobno pokrojony koper.