Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny smak mojego dzieciństwa.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 340
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2616
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 340
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2616
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle. Dodać pokrojoną kapustę i startą na grubych oczkach marchewkę.Dusić pod przykryciem. Żeby uniknąć przypalenia kapusty od czasu do czasu podlewamy małą ilością wody.
doprawić solą i pieprzem. Na koniec dodajemy słodką śmietanę i drobno pokrojony koper.