Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej Babci z Bieszczad.
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 24
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 477
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1507
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 154
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 24
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 477
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1507
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 154
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować, zalać wrzątkiem i ugotować do miękkości w niewielkiej ilości wody z dodatkiem soli i kminku. W oddzielnym garnku ugotować bób, częściowo go rozgnieść i połączyć z kapustą. Cebulę obrać, posiekać i podsmażyć na maśle, po czym dodać do kapusty, przyprawić do smaku i zaciągnąć śmietaną. Gotować przez kilka minut, podawać z ziemniakami.