Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej Babci z Bieszczad.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 328
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 239
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1370
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 328
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 239
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1370
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować, zalać wrzątkiem i ugotować do miękkości w niewielkiej ilości wody z dodatkiem soli i kminku. W oddzielnym garnku ugotować bób, częściowo go rozgnieść i połączyć z kapustą. Cebulę obrać, posiekać i podsmażyć na maśle, po czym dodać do kapusty, przyprawić do smaku i zaciągnąć śmietaną. Gotować przez kilka minut, podawać z ziemniakami.