Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej Babci z Bieszczad.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8740
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7453
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5094
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328161
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8740
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7453
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5094
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328161
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować, zalać wrzątkiem i ugotować do miękkości w niewielkiej ilości wody z dodatkiem soli i kminku. W oddzielnym garnku ugotować bób, częściowo go rozgnieść i połączyć z kapustą. Cebulę obrać, posiekać i podsmażyć na maśle, po czym dodać do kapusty, przyprawić do smaku i zaciągnąć śmietaną. Gotować przez kilka minut, podawać z ziemniakami.