Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ugotowane w mundurkach młode ziemniaki podane z chrupiącą sałatką letnią. Lekkie z dużą ilością witamin danie, idealne na upalny dzień.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2287
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1299
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2287
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1299
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Składniki
Wszystkie pokrojone składniki umieszczamy w miseczce, doprawiamy solą i pieprzem ziołowym dodajemy jogurt i mieszamy. Przykrywamy miseczkę i odstawiamy do lodówki na 20 minut żeby smaki się połączyły. W międzyczasie gotujemy wymyte młode ziemniaki. Ugotowane ziemniaki kroimy na połówki lub ćwiartki i podajemy z chrupiącą letnią sałatką obłożoną plasterkami rzodkiewki. Smacznego!!!