Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ugotowane w mundurkach młode ziemniaki podane z chrupiącą sałatką letnią. Lekkie z dużą ilością witamin danie, idealne na upalny dzień.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10637
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4786
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9058
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1337
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10637
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4786
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9058
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1337
Składniki
Wszystkie pokrojone składniki umieszczamy w miseczce, doprawiamy solą i pieprzem ziołowym dodajemy jogurt i mieszamy. Przykrywamy miseczkę i odstawiamy do lodówki na 20 minut żeby smaki się połączyły. W międzyczasie gotujemy wymyte młode ziemniaki. Ugotowane ziemniaki kroimy na połówki lub ćwiartki i podajemy z chrupiącą letnią sałatką obłożoną plasterkami rzodkiewki. Smacznego!!!