Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ugotowane w mundurkach młode ziemniaki podane z chrupiącą sałatką letnią. Lekkie z dużą ilością witamin danie, idealne na upalny dzień.
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 6315
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2208
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 11083
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 6315
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2208
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 11083
Składniki
Wszystkie pokrojone składniki umieszczamy w miseczce, doprawiamy solą i pieprzem ziołowym dodajemy jogurt i mieszamy. Przykrywamy miseczkę i odstawiamy do lodówki na 20 minut żeby smaki się połączyły. W międzyczasie gotujemy wymyte młode ziemniaki. Ugotowane ziemniaki kroimy na połówki lub ćwiartki i podajemy z chrupiącą letnią sałatką obłożoną plasterkami rzodkiewki. Smacznego!!!