Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny obiad na letnie upały.
rękawiczki lateksowe- młode ziemniaki barwią
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Młode ziemniaki się skrobie i gotuje w osolonej wodzie do miękkości. Tłusty boczek kroi się w kosteczkę i powoli wytapia i rumieni się skwarki. Odlane ziemniaki jeszcze osusza się nad gazem, posypuje się koperkiem. a wyłożone na talerz polewa się skwarkami. Podawać ze zsiadłym mlekiem. Smacznego :)