Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowe warzywka, mało przetworzone:)
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 150
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 217
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 327
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 150
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 217
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 327
Składniki
W garnku z grubym dnem na odrobinie oliwy zeszklić cebulę i czosnek. Dodać pieczarki, poddusić chwilę. Wrzucić cukinię, paprykę, trochę posolić, żeby cukinia puściła sok. Przykryć i poddusić przez kilkanaście minut. Dodać pomidory, ryż i resztę przypraw. Dusić tak długo, aby warzywa były al dente.
Przed podaniem posypać natką i szczypiorkiem. Podałam tu wersję wege, ale do warzyw nie-weganie mogą dodać pokrojone parówki..