Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowe warzywka, mało przetworzone:)
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3550
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 376
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1772
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3550
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 376
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1772
Składniki
W garnku z grubym dnem na odrobinie oliwy zeszklić cebulę i czosnek. Dodać pieczarki, poddusić chwilę. Wrzucić cukinię, paprykę, trochę posolić, żeby cukinia puściła sok. Przykryć i poddusić przez kilkanaście minut. Dodać pomidory, ryż i resztę przypraw. Dusić tak długo, aby warzywa były al dente.
Przed podaniem posypać natką i szczypiorkiem. Podałam tu wersję wege, ale do warzyw nie-weganie mogą dodać pokrojone parówki..