Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 58
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 103
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 38
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 58
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 103
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 38
Składniki
Umytą pierś z kurczaka otoczyć w przyprawach (podanych w składnikach),później w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Położyć na patelnie na rozgrzany olej.
Kiedy pierś będzie się nam ładnie smażyć to w tym czasie kroimy dość cieńsko w plasterki ogórka, pomidora i czosnek. Kiedy pierś kończy się już przypiekać z drugiej strony kładziemy na nią pomidora, ogórka, czosnek i na sam wierzch plaster żółtego sera. Patelnia nakrywamy przykrywką. Smażymy do momentu rozpuszczenia się sera. Świetnie smakuje podane z ziemniaczkami :) Polecam wszystkim !