Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niestety czasochłonne i nie tanie ale dobre,aromatyczne i pikantne
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 26
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 275
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1208
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 120
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 26
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 275
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1208
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 120
Składniki
W garnku na oliwie na małym ogniu podsmarzyć mięso po paru minutach pdlać odrobiną wody i odparować.Na patelni podusić pokrojoną w średnią kostkę cebulę z czosnkiem i pieczarkami,doprawić wegetą i przyprawami(ziarniste utłuć w moździerzu a galkę zetrzeć na tarce)-odparować cały płyn.Do mięsa dodać cebulę dalej dusić na małym ogniu.Dodać fasole czerwoną .Po ok 15 min dodać pomidory sos chili i barbecue i dusić aż część płynu odparuje.Jak potrzeba to jedzcze doprawić.