Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowne soczyste, pachnące i pyszne kotlety. Ten przepis stał się ulubionym w naszej rodzinie. Polecam gotowanie dla swoich bliskich, na pewno się spodoba.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15417
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4625
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 288
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2743
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4931
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15417
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4625
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 288
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2743
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4931
Składniki
Do małej miski wkładamy ser śmietankowy i masło. Mix. Następnie tworzymy 8 piłek. Przechowywać w lodówce przez 5-7 minut w zamrażarce.
Zmiel dwa kawałki białego chleba na okruchy.Następnie posiekaj cebulę i czosnek, które następnie dodaje się do głębokiego naczynia, w którym znajduje się wieprzowina, sól, pieprz i wymieszaj.
Następnie owinąć powyższe kulki mieloną wieprzowiną, panierować bułką tartą. Smażyć placki w oleju roślinnym, aż będą ugotowane. Smacznego