Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowne soczyste, pachnące i pyszne kotlety. Ten przepis stał się ulubionym w naszej rodzinie. Polecam gotowanie dla swoich bliskich, na pewno się spodoba.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 34
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 143
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 80
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 151
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 34
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 143
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 80
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 151
Składniki
Do małej miski wkładamy ser śmietankowy i masło. Mix. Następnie tworzymy 8 piłek. Przechowywać w lodówce przez 5-7 minut w zamrażarce.
Zmiel dwa kawałki białego chleba na okruchy.Następnie posiekaj cebulę i czosnek, które następnie dodaje się do głębokiego naczynia, w którym znajduje się wieprzowina, sól, pieprz i wymieszaj.
Następnie owinąć powyższe kulki mieloną wieprzowiną, panierować bułką tartą. Smażyć placki w oleju roślinnym, aż będą ugotowane. Smacznego